Title of a News Article

Korukır: Artık tesadüfen kaybederiz

PTT 1.Lig takımı Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Engin Korukır, önümüzdeki maçlarda Şanlıurfaspor’un maç kaybetmesinin artık tesadüf olabileceğini söyledi.

Hakem hatalarından da dem vuran Teknik Direktör Korukır, “Samsun maçı artık bizim takımımızın yükselmemizi sağlayacak bir maç, Göztepe ve Karşıyaka maçlarını hatta ben Adana maçı içinde hatta ben o maçlar için futbolcularıma teşekkür etmiştim. Göztepe ve Karşıyaka maçlarının da zaten yükselen bir periyotta olduğunu görüyoruz takımımızın, Samsunspor’da iyi başladı oda iyi devam ediyor. 1 galibiyet 2 beraberlik aldılar ama bizim takımımız hakikaten iyi bir takım iyi bir sonuçla döneceğiz oradan, maç kaybedersek artık tesadüfen kaybederiz. Birde hakem hatasıyla kaybedebiliriz, iyi bir ivme yakaladık iyi bir sonuçla döneceğiz.” Dedi.

Korukır, “Samsun’dan bu haftanın da milli maç arası olması dışarıdan yeni gelen oyuncularımızın da bizde buradayız onlarla beraber çalışıyoruz kendimize izinde vermedik. Onlarında performansını yükseltmeye çalışıyoruz. İyi bir 26-27 kişilik kadromuz var, 25 kişilik kadro bildireceğiz bunların arasında dışarda kalanlarda olacak onlarla da çalışacağız. Takımımızda hakikaten çok sağlam bir birliktelik var. Teknik heyetten bahsediyorum, bunun içinde futbolcu grubu, malzemecimiz, masörlerimiz, personelimiz işte 24 saat burada olan arkadaşlarımız, artık biz çıtayı yavaş yavaş yükselteceğiz.” Diye konuştu.

 

Korukır’dan taraftara çağrı

Timur Kosova’lının takımdan ayrıldığını belirten Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, “Ankaragücü’ne gitti, bizim taraftarımızın şuana kadar içerde oynadığımız 2 maçta geliyorlar ama az gelenler bile çok bağırıyorlar. Allah razı olsun onlarda, az geldiler ama çok sesleri çıktı. Çok gelip daha çok fazla seslerinin çıkmasını istiyoruz. Çünkü taraftarın desteği teknik heyet içinde teknik direktör içinde hakikaten bir heyecandır. Çünkü taraftar baskını rakip takımın hissetmesi lazım, ben taraftarı dışardaki maçlarda da istiyorum. İmkanlar dahilinde onlarında gelmesi lazım, öyle olunca zaten takım bütünlüğü budur zaten.” Şeklinde konuştu.

 

Haber: Paşa BENZER

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195