Title of a News Article

Maraşspor, Urfa'da oynayacak

Maraşspor, Urfa'da oynayacak
banner206

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’a Şanlıurfa yolu göründü. Maraş’ta stadın yıkılacak olmasından Maraşspor’un Şanlıurfa’da maçlarını oynayabileceği belirtiliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ilgisizlik ve sahipsizlik nedeniyle bugün ligden çekilme kararı aldığını açıkladı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim, maalesef ülkemiz sıkıntılı ve zor günlerden geçiyor. Yangınlar, seller, facialar ile mücadele ediyoruz. Bir sıkıntı da bugün Kahramanmaraşspor ile ilgili ortaya çıktı. Ligin başlamasına az bir süre kala AK Parti iktidarı, Kahramanmaraşspor’u stadsız bıraktı. Bugün kulübe yapılan tebligatta stadın yıkılacağı, o yüzden takımın Osmaniye ya da Şanlıurfa’da maçlarını oynaması gerektiği belirtildi. Şehrin takımını yalnız bırakan, sahip çıkmayan AK Parti, en son takımı stadsız da bıraktı. Yeni stad sözü verdiler eskiyi de elinden aldılar. Bir şehir takımına sahip çıkmayan genel ve yerel iktidara yazıklar olsun. Ben üzerime düşeni yapmaya hazırım. Bize ne görev düşüyorsa ben elimden geleni yapacağımı açıklıyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195