Title of a News Article

RTV şampiyon oldu

.

RTV şampiyon oldu
banner206

Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen futbol turnuvasında Radyo Televizyon Programcılığı Programı şampiyon oldu.

UĞUR BUDAK 
Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu tarafından bu yıl üniversitesinin 25. Yıl kuruluş etkinlikleri kapsamında futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvada finale kalan Radyo Televizyon Programcılığı Programı ile İşletme Bölümü dün karşı karşıya geldi. Eyyübiye Kampüsünde oynanan karşılaşma adeta nefesleri kesti.

Maçın başında 10 kişi kalmasına rağmen müthiş mücadele gösteren RTV öğrencileri, izleyenlerden büyük alkış aldı. Karşılıklı gollerle geçen karşılaşmanın 90 dakikası 5-5 tamamlanınca penaltılara geçildi. Penaltı atışlarını 5-4 kazanan RTV öğrencileri, turnuvayı şampiyon tamamladı.

Bu arada turnuvayı şampiyon tamamlayan RTV öğrencilerine kupayı ve madalyalarını Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın verdi. Turnuvada ikinci olan İşletme bölümüne ise kupa ve madalyalarını Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Avcı, 3. Olan Çocuk Gelişimi Bölümüne ise Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.  Dr. Necmettin Elmastaş verdi.

Kupa ve madalyalarını alan RTV öğrencileri büyük sevinç yaşadığı görüldü. 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195