Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da yüzler gülüyor

Şanlıurfaspor'da yüzler gülüyor
banner206

 Şanlıurfaspor’da 4 hafta sonra alınan 3 puan sevinci yaşanıyor. Bu hafta Urfaspor’un rakiplerinin puan kaybetmesi de sevinci ikiye katlıyor.

PTT 1. Lig’in 21. Haftasını 1-0’lık Karşıyaka galibiyeti ile kapatarak 32 puanla 7. Sırada kendine yer bulan Şanlıurfaspor, 4 hafta aradan sonra aldığı bu galibiyetle yeniden ilk 2 hedefine göz koydu. Sarı-Yeşilliler, hafta sonu yine kendi evinde ağırlayacağı Osmanlıspor ve ardından da deplasmanda karşılaşacağı Orduspor maçlarını da galibiyetle kapatarak üst sıraları çıkmayı hedefliyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 1-0 galip geldikleri Karşıyaka maçını Urfastar’a değerlendirdi. Futbolcularının Karşıyaka maçında iyi mücadele ettiğini vurgulayan Şimşek,  “Karşıyaka maçı zor geçti. Bir penaltıdan faydalanamadık, bir topumuz da direkten döndü. Bunlara rağmen takımımız maçı bırakmadı, iyi bir mücadele ile aradığı golü 90+1’de buldu. Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Bu galibiyetten dolayı futbolcularımı ve teknik heyetimi kutluyorum” dedi.

 

“Bundan sonraki maçlarımızı düşünüyoruz”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Karşıyaka maçı ile moral depoladıklarını vurgulayarak, “Artık bu maçı geride bıraktık. Bundan sonra maçlarımızı düşünüyoruz. Önümüzde oynayacağımız Osmanlıspor ve Orduspor maçları var. Öncelikle taraftarlarımızın da desteği ile Osmanlı maçını da 3 puanla kapatarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Eğer önümüzdeki 2 maçı kazanabilirsek ilk 2 hedefimizde büyük avantaj yakalayacağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195