Title of a News Article

Şanlıurfaspor’dan Açar’a hayırlı olsun ziyareti

.

Şanlıurfaspor’dan Açar’a hayırlı olsun ziyareti
banner206
Şanlıurfaspor yönetim kurulu Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter yardımcılığına getirilen Abdulkadir Açar’ı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfaspor icra kurulu başkanı Kemal Süt, Asbaşkan İsmail Bağıban, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Demirkan ve Mehmet Büyükfırat’tan oluşan yöneticiler yeni göreve getirilen Abdulkadir Açar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Abdulkadir Açar’ın Şanlıurfa için bir şans olduğunu kaydeden yönetim kurulu, Şanlıurfa için yapacaklarından dolayı şimdiden kendisine teşekkür ettiler.

Şanlıurfaspor ve Urfa sporu adına her zaman açık çek sözü veren Açar sarı yeşilli renkleri her zaman kalbinde yaşattığını ifade etti.

Şanlıurfaspor Asbaşkanı İsmail Bağıban ise Abdulkadir Açar’ın Şanlıurfa’da çok iyi bir eğitimci olduğunu belirtirken, kente büyük hizmetleri olacağını söyledi.

İcra kurulu başkanı Kemal Süt’te Tüm Şanlıurfalıların yakından tandığı bir isim olan Abdulkadir Açar’ın Urfa için iyi bir şans olduğuna dikkat çekerken, Tüm Urfa onu tanıyor, oda tüm Urfalıyı tanıyor. Bunlar birleştiği zaman her anlamda hizmet ve başarı gelecektir” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 21:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195