Title of a News Article

Tahkim Kurulu'ndan Karaköprü'ye kötü haber!

Tahkim Kurulu'ndan Karaköprü'ye kötü haber!
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Karaköprü Belediyespor’un eski oyuncusu Alperen Topçular ile ilgili yaptığı başvuruyu reddetti.

Geçtiğimiz sezon Karaköprü Belediyespor’da forma giyen Alperen Topçular’a, kulübü tarafından 5 bin TL’lik ceza yazıldı. Ancak futbolcu Topçular, ceza makbuzunda yer alan imzanın kendisine ait olmadığını öne sürdü. Karaköprü Belediyespor da konuyla ilgili TFF Tahkim Kurulu’na başvuruda bulundu. Ancak Tahkim Kurulu, Karaköprü’nün yaptığı bu başvuruyu oy birliği ile reddetti.  TFF Tahkim Kurulu, konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Karbel Karaköprü Belediye Spor Kulübü'nün, futbolcu Alperen Topçular ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 16.07.2021 tarih ve E.2021/324 - K.2021/360 sayılı kararına itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen 14.10.2021 Perşembe günü saat 15:30'da video konferans yoluyla icra edilen duruşmada Karbel Karaköprü Belediye Spor Kulübü'nün vekili Av. Enes Şimşek ve Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak, futbolcu Alperen Topçular'ın vekili Av. Ufuk Kutanoğlu'nun hazır oldukları görüldü, sözlü beyanları alındı. Yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile karar verdi.”

Bu arada Karaköprü Belediyespor’un şimdi de bu konuyu yerel mahkemeye taşıyacağı ve futbolcunun imzasının kendisine ait olup olmayacağının kriminal imza sonucunda belli olacağı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195