Title of a News Article

Tuğbay futbolculara seslendi

.

Tuğbay futbolculara seslendi
banner206

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tuğbay, futbolculara seslenerek, “Adana Demirspor maçına aslanlar gibi çıkıp kazanın ve ligde kalalım” dedi.

UĞUR BUDAK
 
Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tuğbay,  ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfasporlu futbolculara çağrıda bulundu. Sarı-Yeşilli ekibin sezonun son maçında Adana Demirspor ile oynayacağını hatırlatan Tuğbay, futbolculara yönelik, “Sizden ricam; Çıkın Adana Demirspor maçını aslanlar gibi kazanın tarihe geçin” diye kaydetti.

Şanlıurfaspor’un sezon başından buyana çok kötü bir grafik sergilediğini dile getiren Tuğbay, “Urfaspor’da çok kötü oyunlar oynandı, hoca değişiklikleri oldu, futbolcuların hemen hemen tamamı değişti. Şimdi önümüzde çok zor bir süreç var, zorlu Adana Demirspor maçı var. Ben buradan bütün futbolcu kardeşlerime sesleniyorum; Sizler Süper Lig’de oynayacak kalitede futbolcularsınız, profesyonel futbolcularsınız, ben kulübe fazla gidip gelen bir insan değilim. Benim özelliğim budur, kulübün iç işlerine karışmam. Bizim bir tek isteğimiz var sizden; Her şey para değildir, 2 milyon nüfuslu bir şehirde yaşıyoruz, Şanlıurfa küçük bir şehir değil, taraftarı hiçbir zaman küçük değildir, iyi niyetli insanlardır. Sizden ricam; Çıkın Adana Demirspor maçını aslanlar gibi kazanın tarihe geçin. Allah muhafaza bu takım kümeye düşerse sizin transfer ücretleriniz 1 Milyon TL ise önümüzdeki sezon 500 Bin TL’ye düşer, bunu da göz önüne almanızı rica ederiz. Adana Demirspor maçını kazanıp rakiplerimizin durumuna bakmadan ligde kalalım, kimseye muhtaç olmayalım” şeklinde konuştu.

Tuğbay, ayrıca Urfaspor’un eski teknik direktörü Tugay Kerimoğlu ve Menajer Sedat Yeşilkaya’dan dolayı Şanlıurfaspor’un bugünlerde ligde kalma mücadelesi verdiğini kaydetti.  

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195