Title of a News Article

Urfaspor'dan 'saldırı' açıklaması!

Urfaspor'dan 'saldırı' açıklaması!
banner206

Şanlıurfaspor Kulübü, Tarsus İdman Yurdu maçı sonrasında taraftarlarına yönelik ev sahibi takım taraftarları tarafından yapılan taşlı saldırıyla ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada, “Tarsus İdman Yurdu karşılaşması ve sonrasında taraftarımıza yönelik hiçbir şekilde tasvip etmediğimiz centilmenlik dışı olaylar yaşanmıştır” denildi.

Şanlıurfaspor’un dün deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Tarsus İdman Yurdu maçının ardından olaylar çıkmıştı. Ev sahibi takım taraftarları, hem Urfaspor takım otobüsüne hem de Urfa’dan Tarsus’a giden taraftarlara taşlı saldırıda bulunmuş ve bazı taraftarlar yaralanmıştı. Bu olayların ardından açıklamada bulunan Şanlıurfaspor Kulübü, şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfaspor’umuzun bugünkü Tarsus İdman Yurdu karşılaşması ve sonrasında taraftarımıza yönelik hiçbir şekilde tasvip etmediğimiz centilmenlik dışı olaylar yaşanmıştır. Taraftarımızın sağduyulu hareketi ve özellikle Emniyet Teşkilatımızın hassasiyeti ile olaylar büyümeden engellenmiştir.

Olaylar sırasında silah sesini andıran olaylara polisimiz müdahale etmiş ve maytaplar ele geçirilmiştir. Bu hususla ilgili de bazı sosyal medya paylaşımlarında yer alan “Silah sıkıldığına dair iddaları gerçeği yansıtmamakta olup, gece geç saatlere görevi başındaki hassasiyetinden dolayı Mersin İl Emniyet Müdürümüze, Tarsus İlçe Emniyet Müdürümüze ve tüm polis teşkilatımıza teşekkür ederiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195