Title of a News Article

Urfalılar Aksa Doğalgaz'dan şikayetçi...

Urfalılar Aksa Doğalgaz'dan şikayetçi...
banner206

Şanlıurfa'da, tek şubesiyle hizmet veren AKSA Doğalgaz'a giden vatandaşlar saatlerce beklemekten yana bir hayli şikayetçi. Yaklaşan kış ayları öncesi abone yenileme gibi sorunlarla karşı karşıya kalan birçok vatandaşlar günlerce beklediklerini söylediler.

Suriyelilerle birlikte 3 milyona yakın nüfusun yaşadığı Şanlıurfa'da, hizmetin aksadığı noktalardan birisi olan AKSA Doğalgaz'da saatlerce sıra bekleyen, sırası gelmeyip ertesi gün yine şubeye gelen vatandaşlar adeta çileden çıkmış durumda.

Kış ayları öncesi, yeni abone, abone yenileme, fatura yatırma gibi işlemleri yapmak isteyen vatandaşlar Karaköprü ilçesinde bulunan AKSA Doğalgaz'a akın ediyor. Tek şube ile hizmet veren şube bir hayli yoğunluğun yaşanmasına neden oluyor. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar ise, 'neden başka şube yok' diye sitem ediyor.

Nüfusu her geçen gün artan Şanlıurfa'da AKSA Doğalgaz'ın tek şube ile hizmet vermesi hem aksamalara hem de vatandaşların bir hayli zamanını alıyor.

Urfastar whatsapp ihbar hattına gelen görüntülerde, şube içerisinde kalabalık ve uzun süreli bekleyiş fazlasıyla göze çarpıyor ve talep edilen tek husus diğer ilçelerde yeni şubelerin açılması.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2022, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195