Title of a News Article

Urfaspor maçına skandal atama…

.

Urfaspor maçına skandal atama…
banner206

Şanlıurfaspor’un, ligin ilk haftasında Niğde Belediyespor ile oynayacağı maç için 2010 yılında oynanan bir karşılaşmada skandal kararlarıyla Urfasporluların büyük tepki gösterdiği Felhan Kestanlıoğlu görevlendirildi. Güneydoğunun en huzurlu Kenti olan Şanlıurfa'da yıllarca terör örgütlerinin yapamadığını İzmir bölgesi hakem Ferhan Kestanlioglu kararları yol acmıştı. Taraftarlar 2010 yılında Şanlıurfa'da  oynanan Şanliurfa-Tokatspor  play-off yükselme maçında ki verilen kararlar beğenmemiş ve büyük olaylar olmuştu . Hakemin kararları sonucu halk ile Polis karşı karşıya gelmiş onlarca kişi yaralanmış ve büyük maddi kayıplar yaşanmıştı. Şanlıurfaspor camiası Mart 2010 yılında kaçan Şampiyonluğu unutmadı.  

TFF 2. Lig’de cumartesi günü saat 17.00’de deplasmanda Niğde Belediyespor ile ilk maçına çıkacak olan Şanlıurfaspor, hakem ataması ile deyim yerindeyse şok oldu. Karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerinden Felhan Kestanlıoğlu yönetecek. 7 yıl sonra Urfaspor maçında orta hakem olarak görevlendirilen Kestanlıoğlu, Şanlıurfaspor'un 28 Mart 2010 tarihinde evinde ağırladığı Tokatspor maçında ev sahibi aleyhine verdiği skandal kararlarla büyük tepki çekmiş ve maç esnası ile maç sonunda büyük olayların yaşanmasına sebep olmuştu. O günden bu yana Şanlıurfaspor maçında görev verilmeyen Kestanlıoğlu, 7 yıl sonra Urfaspor maçında yeniden sahada olacak.Kestanlıoğlu’nun bu maça atanması Urfaspor camiasında tepkilere neden oldu.  
Dönemin Kulüp başkanı Habip Arslan ve yönetiminin bir sezonluk emeği hakem Ferhan Kestanlioglu'nun yanlış kararlarıyla yok olmuştu . Tff Urfaspora 6 maç saha kapatma cezası vermişti. Kestanliogluna Şanlıurfa'dan çok büyük tepkiler gitmişti . Şimdi gözler yeniden Hakem Kestanlioglu'na çevrildi.  Urfaspor camiası hafta sonu oynanacak olan Niğde maçında çıkacak olan sonuçtan çok Hakemi yakından takip edecekler. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195