Title of a News Article

Urfaspor taraftarını şoka uğrattı!

Urfaspor taraftarını şoka uğrattı!
banner206

Temsilcimiz Şanlıurfaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 yenildi. Büyük fırsatı kaçıran sarı yeşilli ekip taraftarına adeta soğuk duş aldırdı. Yakın takipçimiz Esenler Erokspor Erzincan deplasmanında son dakikada bulduğu beraberlik golüyle 1 puan alarak liderlik koltuğunu Urfaspor'dan devraldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor, bugün Afyonspor'u ağırladı. 11 Nisan Stadında oynanan mücadeleyi Murat Türkoğlu yönetti. 

Sezonun ilk yarısının bitimine 2 hafta kala liderlik koltuğunda bulunan Şanlıurfaspor, kendi sahasında alacağı galibiyetle önemli bir averaj elde edecekti. 

13 ve 45. Dakikalarda kalesinde golleri gören ev sahibi takım kendi saha ve seyircisi önünde mağlup oldu. Şanlıurfaspor'un tek golünü ise 90+8 Kemal Rüzgar kaydetti.

Alınan bu sonuçla birlikte Şanlıurfaspor 33 puanda kaldı. 

Urfaspor teknik direktörü Kemal Kılıç ile Afyonspor teknik direktörü Koray Palaz arasında tartışma yaşandı. Sinirlerin gerildiği anlarda maçın hakemi her iki teknik direktöre kırmızı kart göstererek tribüne çıkmalarını söyledi. 

Şanlıurfaspor'un yakın takipleri Esenler Erokspor 24 Erzincanspor deplasmanında uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Son dakikalarda gelen beraberlikle 1 puan alan Esenler Erokspor averajla liderliği Şanlıurfaspor'dan aldı. 

Bir diğer yakın takipçimiz Amedspor ise 2-0 yenik duruma düştüğü mücadelede skoru 2-2 yaparak 1 puanın sahibi oldu ve puanını 31 yaptı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195