Title of a News Article

Ve nefesler tutuldu…

.

Ve nefesler tutuldu…
banner206

Şanlıurfa pazar günü bir ilki yaşayacak.  Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bisiklet İl Temsilcisi İbrahim Halil Ünlü’nün girişimleriyle Şanlıurfa İl Birinciliği Yol Bisikleti Yarışı yapılacak.

Pazar günü saat 09:00’da başlayacak olan yarış Rabia Meydanından start alınarak Osmanbey Kampüsüne gidiş ve dönüş olarak tekrar Rabia Meydanında yarış son bulacak.

Şanlıurfa'nın ana bulvarlarında yaklaşık 40 Km olarak planlanan yarış sonucunda yol bisikleti klasmanında il birincisi belirlenecektir. 1. 2. ve 3. sırada bitiren sporculara kupa takdim edilecek.

Şanlıurfa Bisiklet İl Temsilcisi İbrahim Halil Ünlü, bu hafta sonu Şanlıurfa bir ilki yaşacağını belirterek, “Pazar günü Şanlıurfa İl Birinciliği Yol Bisikleti Yarışı yapılacak. Öncelikle yarışa katılacak arkadaşlara başarılar dilerim. 2 Ayrı klasmanda yarışma olacak,  17 yaş altı, 17 yaş ve üstü şeklinde olacaktır. Rota Rabia Meydanından başlayıp Osmanbey Kampüsü kavşağından tekrar Rabia Meydanında Start-Finish şeklinde olacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195