Title of a News Article

Ceylanpınar'da Ramazan coşkusu sürüyor

Ceylanpınar'da Ramazan coşkusu sürüyor
banner206

Ceylanpınar Belediyesinin geleneksel iftar sofraları her gün bir mahallede kuruluyor. Yaklaşık bin kişinin ağırlandığı bereket sofralarında vatandaşlar hem ramazan coşkusunu hem de birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşıyor. Aynı sofrada iftar eden vatandaşlar birbirleriyle kaynaşırken sofraya konulan sıcak yemekler gönülleri de ısıtıyor.

Ramazan'ın 6. gününde Ulu Cami Mahallesi Ceylan Okulu Bahçesinde kurulan ve Ceylanpınar Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar sofrasının sponsorluğunu ise Haliliye Belediyesi yapıyor.

İftar programlarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Ceylanpınar Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarına katkı sunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür etti. Ramazan'ın 6. gününde vatandaşlar birlikte iftar ettiklerini belirten Daşkıran, "Bu coşkuda halkında memnuniyeti görülmektedir. Bu konuda gayret gösteren bütün ekiplerimize menderes başkanımız adına teşekkür ediyorum." dedi.

İftara iştirak eden vatandaşlardan Memduh Bilici de iftar programını düzenleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ve iftar sofrasına katkı sunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

Vatandaşlardan Yiğit Can ise, "Çok güzel bir organizasyon. Bu programı düzenledikleri için Haliliye Belediye Başkanı ve Ceylanpınar Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 10:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Allah razı olsun bu mübarek ayda hayır yapanlardan

SIRADAKİ HABER

banner195