Title of a News Article

Afedle Ailesinden AK Parti'ye destek

.

Afedle Ailesinden AK Parti'ye destek
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları İbrahim Halil Yıldız ve Mehmet Ali Cevheri’nin girişimleri ile Afedle ailesi AK Parti’ye katıldı.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri,  ilk olarak Hayati Harrani Mahallesinde mahalle toplantısına katıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı mahalle toplantısı miting havasında geçti. Hayati Harranili seçmenlerle bir araya gelen Cevheri, 1 Kasım’da AK Parti’ye destek istedi. AK Parti’nin barış ve huzurdan yana olduğunu anlatan AK aday Cevheri, vatandaşların istikrardan yana oy kullanması gerektiğini söyledi.

Mehmet Ali Cevheri daha sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız ile birlikte Afedle Aşireti Derneğini ziyaret etti. Afedle ailesinin ileri gelenleri ile bir araya gelen Yıldız ve Cevheri AK Parti’ye destek istedi. Daha önce farklı siyasi partilere oy veren Afedle ailesi AK Parti’ye destek sözü verdi.

Afedle Aşireti Derneğinde konuşan AK Aday Cevheri “1 Kasım’da seçime gidiyoruz. Artık 1 Kasım seçimleri öyle bir noktaya geldik ki bu seçimin bir parti meselesi olmadığını bir memleket meselesi haline geldiğini bir partinin sadece kaderini ilgilendirmediğini Türkiye’nin kaderi ve ümmeti Muhammet’in kaderini islam alemin kaderini ilgilendirdiğini bize gösterir. Sizler Dünya’da dönen oyunların farkındasınız sizler gözlemliyorsunuz zaten gözlemlediğiniz için bugün bir aradayız” dedi.

Şanlıurfa’nın huzur şehir olduğunun altını çizen İbrahim Halil Yıldız, yaptığı açıklamada “Huzursuzluk üzerinden rant edenlere Kasım’da cevap vereceğiz. Evet 7 Haziran’da kırgınlıklarımız olabilir farklı yönlendirmelerimiz olabilir. Ama bu seçim inanın ki ülkemizin geleceği söz konusu. Yarın sandığa gittiğimizde atacağımız oy çocuklarımızın geleceği. Yeni bir çağdır. 7 Haziran’da ülkenin üzerinde oynanan oyunların farkına vardınız” ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195