Title of a News Article

Aydın'da bağışladı..

Aydın'da bağışladı..
banner206

Siverek Belediye Başkanı Şehmus Aydın,maaşını bağışladığını açıkladı. Ak parti Şanlıurfa milletvekili Kasım Gülpınar ve Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Kuş'un ardından maaşını bağışlayan ikinci Belediye Başkanı Şehmus Aydın oldu.

Siverek Belediye Başkanı Şehmus Aydın bir aylık maaşıyla Şanlıurfa Valiliği bünyesinde oluşturulan ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’na katkıda bulunduğunu açıkladı.

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de görülen koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında gece gündüz demeden vatandaşların sağlığı için ekipleri seferber eden başkan Aydın'dan bir anlamlı hareket daha geldi.  Coronavirüs  tedbirlerinin çalışmalarında sık sık vatandaşların kurallara riayet etmesi için çağrıda bulunan ve ilçeyi dezenfekte eden Aydın, bir aylık maaşıyla Şanlıurfa Valiliği bünyesinde oluşturulan Kaymakamlık ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’na katkıda bulunduğunu açıkladı.

Siverek belediye başkanı Şehmus Aydın, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şunları ifade etti "Sn.Milletvekilimiz  bu milli birlik ve beraberlik ruhuna en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanda göstermiş olduğu ince davranışına bir nebzede olsa katkıda bulunmak için bir aylık maaş gelirimi valiliğimiz bünyesinde oluşturulan vefa sosyal destek grubuna bağışlamaktan mutluluk duyarım

#EvdeKal #EvdeHayatVar #EvdeKalSiverek

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142