Title of a News Article

Basın Sitesi Karanlıkta

Hak sahiplerine teslim edildiği günden bu yana sorunlarla gündeme gelen TOKİ Karaköprü 229 Konut Projesi’nde sorunlar bitmek bilmiyor. Site iki gündür karanlıkta!

Basın Sitesi Karanlıkta
banner206

İbrahim Halil ŞEKER/  Hak sahiplerine teslim edildiği günden bu yana sorunlarla gündeme gelen TOKİ Karaköprü 229 Konut Projesi’nde sorunlar bitmek bilmiyor. Site iki gündür karanlıkta!

Öngörülen tarihten aylar sonra, 26 Ekim 2015 tarihinde 1 Kasım seçimleri öncesi hak sahiplerine teslim edilmeye başlayan TOKİ Karaköprü 229 Konut Projesi (Şanlıurfa Basın Sitesi) sorunlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Dün gece ilçe genelinde yaşanan elektrik kesintisinin ardından karanlığa gömülen sitenin elektrikleri bir türlü verilemedi. Dicle Elektrik yetkilileri, TOKİ’nin site için yapılan trafoyu devretmediğini, siteye elektrik sağlayan yer altı kablolarının teknik şartnamelere uygun yapılmadığı için sık sık patladığını ve arızaların giderilmesinin oldukça zaman aldığını açıkladılar.

Dün akşamdan bu yana elektriksiz kalan site sakinleri, “Dicle elektrik aboneliklerimizi yapmış, her ay parasını tahsil ediyor. Bir gün gecikme olsa ceza ödüyoruz. Ama iki gün elektriksiz kalmamızda onların hiç ihmali yok mu? Gerekli şartlar sağlanmadan siteye niçin elektrik verilmiş” diye tepki gösterdiler.

Şartnameye uygun yer altı kabloları döşenmediği için sık sık arızaların yaşandığı bildirilen sitede, ayda bir iki kez iki gün süren elektrik kesintileri yaşanıyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142