Title of a News Article

Çelik, Ceylanpınar’da müjde verdi

 Çelik, Ceylanpınar’da müjde verdi
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Ceylanpınar ilçesine gitti. Bakan Çelik, burada yaptığı açıklamada, "Göçerler ile çalışma yapıldı ve kanun çıktı. Şu an 70 yıllık bir mesele çözülüyor sabretmek lazım" dedi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik belediye başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret etme ve yapımı belediye tarafından yapılan Agua parkın açılışına katılmak amacıyla Ceylanpınar'a geldi. Belediye binasını ziyaret eden Çelik, belediye başkanından ilçenin sorunlarını dinledi. Belediyedeki temasların ardından agua parkın açılışını gerçekleştiren Çelik, açılışta bulunan vatandaşlara seslendi. Göçerlerin sorunlarına ve Suriye olaylarına değinen Çelik, şunları söyledi: “Komşularımızda olup bitenleri izliyorsunuz. Suriye’de olan bitenleri izliyorsunuz. Bunların acılarını Ceylanpınar olarak yaşadınız. Şimdi aynı olayları Suruç’taki kardeşlerimiz yaşıyor. Vatansızlığın ne kadar zor olduğunu bilmenizi istiyorum. Allah'a şükür vatanımız var, huzurumuz var, istikrarımız var. Tek bir şey var çalışmak, çalışmak ve çalışmak. Göçerler ile çalışma yapıldı ve kanun çıktı. Şu an 70 yıllık bir mesele çözülüyor sabretmek lazım.”

Bakan Çelik’e, ziyaretinde Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve daire amirleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195