Title of a News Article

Dernekleşen Aşiret...

.

Dernekleşen Aşiret...
banner206
  

Milletvekili Emin Önen, Sorkanlılar Derneği açılışında;

“Sorkanlılar AK Partinin yanında

 

Şanlıurfa’daki akrabalarını bir araya getirmek ve birlikteliklerini sonsuza kadar sürdürmek için Sorkanlılar aşireti dernek kurdu.

Sorkanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şanlıurfa’nın Bahçelievler Mahallesinde açıldı. Açılışta konuşan AK Parti Dış İlişkilerBaşkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili AbdülkadirEmin Önen, Sorkanlıların herzaman AK Partinin yanında olduğunu belirterek, Sorkanlılar her zaman AK Partiye destek oldu” dedi.

Bahçelievler de düzenlenen dernek açılış törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.Emin Önen, AK Parti Haliliye ilçe teşkilatı Başkan yardımcısı Fethi Deniz, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Berat Karaca, Belediye Meclis üyeleri Mehmet Nimetoğlu ve İl SKM Başkan Yardımcısı Ömer Hacıkamiloğlu, İl SKM Temsilcisi Müslüm Abacıoğlu ile Kayhan Güllüoğlu, Emin Güllüoğlu, Kadir Hatipoğlu, Şanlıurfa Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve Sorkanlı aşiretine mensup kişiler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.Emin ÖnenSorkanlılar aşiretinin her zaman AK Partiye destek olduğunu belirtti.

AK Parti seçim bürosunun açılışı gibi

Milletvekili Önen, dernek açılışına dışarıdan bakıldığı zaman seçim bürosu açılışını andırdığınıbelirterek, “Dışarıdan bakanlar bu açılışı rahatlıkla AK Parti seçim bürosunun açılışı gibi görüyor. Sorkanlıların partimize olan desteklerinden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Bu aynı zamandasizlerin katkısıyla birçok art niyetli, farklı yönlere çekmeye çalışanların da planları bozulmuş oldu” dedi.

Seçime sayılı günlerin kaldığını belirten Önen,Bu Pazar seçim var. Sizlerin yardımları, destekleri ve dualarıyla inşallah Şanlıurfa’nın Büyükşehir vebütün ilçelerini alacağız. Sizler son birkaç günçalışacaksınız, bizlerde 5 yıl çalışacağız. İnşallah Urfa Türkiye’de önemli bir oy oranı iltemsil edilecek. Ülkemiz, milletimiz ve bizler için çalışan, Şanlıurfa’mıza büyük önem veren Sayın Başbakanımıza da layık olmaya devam edeceğiz” diyerek derneğin aileye ve Türkiye’ye hayırlara vesile olmasını diledi.

STK’lar çok iyi hizmetler verebiliyor

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ise, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, Günümüzde Sivil Toplum Kuruluşları (STK) gerçekten çok iyi hizmetler verebiliyor dedi.

Sorkanlılar Dernek Başkanı Mustafa Alpay ise,derneğin açılış amacının akrabalar arasındaki bağı sonsuza kadar götürmek olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.Emin Önen, Belediye BaşkanYardımcısı İbrahim Güllüoğlu ve Dernek Başkanı Mustafa Alpay ile birlikte derneğin açılış kurdelesi kesildi.

Bir süre dernek binasında sohbet eden Milletvekili Emin Önen ve beraberindekiler oradan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142