Title of a News Article

Doğa Mangal da orada

 Doğa Mangal da orada
banner206

Şanlıurfa’da bu yıl ikincisi düzenlenen Auto Show 2014 fuarında Doğa Mangal da kebap çeşitleriyle yer aldı.

Bir süre önce Urfa’da bir ilki gerçekleştirerek Mobil Catering aracı ile hizmet vermeye başlayan Doğa Mangal, zengin kebap menüsünü halkın ayağına götürüyor. Doğa Mangal,  Mobil Catering aracı ile Şanlıurfa’da düzenlenen sosyal ve kültürel etkinliklere de katılarak programlara renk katıyor. Doğa Mangal Mobil Catering aracı, Topçu Meydanı’nda düzenlenen Auto Show 2014 fuarına da katılarak, otomobil severlere kebap çeşitlerini sundu.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Doğa Mangal Mobil Catering aracını ziyaret ederek verilen hizmet hakkında Doğa Mangal Genel Müdürü Gamze Öncel’den bilgiler aldı. Mobil Catering aracı ile hizmet veren Doğa Mangal ekibini kutlayan Vali Küçük, Mobil Catering aracının bu tür etkinliklere katılmasını da memnuniyetle karşıladığını söyledi.

Doğa Mangal Genel Müdürü Gamze Öncel ise, ziyaretlerinden dolayı Vali Küçük’e teşekkür ederek, “Mobil Catering aracımızla Urfa’daki etkinliklerin yanı sıra kentimizin kebap lezzetlerini başka illere de taşımayı planlıyoruz. İnşallah en kısa zamanda çevre illerden başlayarak kebap çeşitlerimizi dışarıya da sunmaya çalışacağız” dedi.

Halkın yoğun ilgisinden dolayı memnun olduklarını vurgulayan Öncel, herkesi Doğa Mangal Mobil Catering aracını görmeye beklediklerini kaydetti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142