Title of a News Article

Facebook yasağı yolda!

 Facebook yasağı yolda!
banner206

Star TV Ana Haber bülteni, Twitter ve Youtube'un ardından Facebook'un da Türkiye'deki kullanıcılar için yasaklanacağını öne sürdü.

Geçtiğimiz günlerde micro blog sitesi Twitter'a erişimin engellemesinden sonra Suriye ile ilgili konuların konuşulduğu ses kayıtlarının Youtube'a yüklenmesiyle akşam saatlerinde Youtube'a da erişim engellendi. İki siteye erişimin engellenmesinden sonra Star TV ana haber bülteninde, Facebook'a da erişime engelleneceğini öne sürdü.

 

YOUTUBE KAPATILMIŞTI

Bugün Suriye ilgili tapelerin ardından Youtube'un kapatılabileceği gündeme gelmiş ve çok geçmeden TİB'in idari kararıyla popüler video paylaşım platformuna erişim engellenmişti.

 

"TİB FACEBOOK'U KAPATMAYA HAZIRLANIYOR"

Star TV ana haber bülteninde verilen bilgiye göre; TİB, Facebook'u da kapatmaya hazırlanıyor. Bu gelişme haberde "Facebook'un da kapatılacağı yönünde ciddi emareler var. TİB'den Facebook'un kapatılması için bir takım başvuruların yapıldığı bilgisi bize ulaştı." sözleriyle duyuruldu.

 

"TEYAKKUZ HALİ GÜNDEMDE"

Bültende ayrıca, "Sadece Youtube değil Facebook'unda kapatılacağına dair ciddi emeraler var. TİB'den Facebook'un kapatılması yönünde bir takım başvuraların ulaştığı ve Ankara'da Türkiye'de ulasal güvenliği tehdit anlamı taşıdığı için bir teyakkuz halide gündemde" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142