Title of a News Article

Karakeçili: Dükkânlarımız yetersiz

.

Karakeçili: Dükkânlarımız yetersiz
banner206

Şanlıurfa Marangozcular ve Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Karakeçili, Marangozcular ve Mobilyacılar Sitesinde inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Burada 200 dükkan yapılıyor, bunlar bizim üyelerimiz için yetersiz geliyor, bunun için ek yer talebinde bulunduk” dedi.

2014 yılının Haziran ayında Evren Sanayi Sitesi yanında yapılmaya başlanan Marangozcular ve Mobilyacılar Sitesinde, inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şanlıurfa Marangozcular ve Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Karakeçili, inşaatı devam eden Marangozcular ve Mobilyacılar Sitesi ile ilgili açıklamada bulundu. Sitede kaba inşaatın bittiğini vurgulayan Karakeçili, “Sitemiz şuanda yüzde 50-60 civarında bitme noktasına geldi. Burada 200 dükkan yapılıyor, henüz alt yapı yok. Bununla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi ile görüşmede bulunduk, alt yapı için söz aldık” dedi.

Odalarına kayıtlı 600 üyenin bulunduğunu ancak burada 200 dükkan yapabildiklerini kaydeden Karakeçili, “Şuanda bu dükkanlar üyemiz için yetersiz geliyor. Burada sitemize ek dükkânlar yapabilmek için Başkanımız Nihat Çiftçi ile görüştük. Ek arsa talebinde bulunduk, bunun için de söz aldık, inşallah hiçbir esnafımız buraya taşındığımızda mağdur olmayacak” diye ifade etti.

Karakeçili, bu siteyi kendi imkânları ile yaptıklarını da ifade ederek, buranın tamamlanması durumunda eski sanayi sitesinde dükkanları bulunan esnaflarının buraya taşınacağını söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195