Title of a News Article

Son model hizmet!

 Son model hizmet!
banner206

Şanlıurfa’nın Büyükşehir statüsüne alınması ile yeni kurulan Haliliye İlçe Belediyesi ilklere imza atmaya devam ediyor.  Daha önce elektrikli temizlik aracını belediye bünyesine kazandıran Başkan Fevzi Demirkol, şimdi de son teknoloji konteyner yıkama aracı aldı.

30 Mart yerel seçimlerinde ‘.daha temiz bir Haliliye’ sloganı ile yola çıkan Belediye Başkanı Fevzi Demirko l temizlik alanında ilkleri yapmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde mahalle gezileri sırasında vatandaşların sorunlarını bir bir dinleyen Başkan Demirkol, konteynırlarda çevreye kötü kokuların yayıldığı yönünde bir çok şikayet alması üzerine hemen harekete geçti. Yapılan araştırma sonucu son teknoloji konteyner yıkama makinesini alan Başkan Demirkol konteynır sorununu çözdü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, “Toplam 32 mahallemizde,   3 bin adet konteyner bulunmakta… Yeni alınan araç günde ortalama 100 aracı yerinden kaldırmadan üç kişilik temizlik ekibi ile tazyikli su ve vakumlu hava ile kurutarak temizliğini gerçekleştirebiliyor” dedi.

Başkan Demirkol şunları kaydetti:                                                                      

“Haliliye Belediyesini kurduğumuz ilk günden bu yana en önemli önceliğimizin temizlik olduğunu her platformda anlattım. Daha temiz bir Haliliye ilçesini vatandaşlarımıza sunmak için ne gerekiyorsa şu güne kadar yaptık . Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.  Halkımızın her türlü sorunlarına ve taleplerine cevap vermeye çalışacağız.”

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195