Title of a News Article

Türkiye'nin kanayan yarası konuşuldu!

Türkiye'nin kanayan yarası konuşuldu!
banner206

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, “Yeni Türkiye Geleceğini Tartışıyor” konferanslar serisi olarak ‘Madde bağımlılı ile mücadele’ adlı seminer düzenledi.

Ak Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen ‘Madde bağımlılı ile mücadele’ adlı seminere Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül, Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Ak Parti Ankara İl Başkanı Dr.Mustafa Nedim Yamalı, Saglık Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr Eyüp Gümüş, Ankara Yüksek İhitsas Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Rüştü Karaman, Ankara Yeşilay Şube Başkanı Şemsettin Toprak, Ankara Amatem Egitim Merkezi Başkanı Doç .Dr Tuncay İhsan, Ankara Numune Hastanesi Başhekimi Nurullah Zengin, Ankara İlçe Belediye Başkanları ,Ankara AK Parti İlçe Başkanları ve Türkiye Gelecegini Tartışıyor Konferanslar Serisi Koordinatörü Zeynep Müjde Sakar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Şanlıurfalı Eğitimci, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Danışmanlarından Zeynep Müjde Sakar,   madde bağımlısı gençlere baktığımızda sorunun temelinde erken çocukluk döneminin insan yaşamındaki önemini gördüklerini belirterek, “Bu dönemdeki eğitim çocuğun gelecekteki yaşamını önemli ölçüde etkiler. Çocuğun ilk eğitimi ailede başlar. Çocukluktan başlayan süreçte bireyin boşluklar yaşaması madde bağımlısı olmasına neden olmaktadır. Madde bağımlılığı tedavisi görmüş ya da yüksek oranda madde bağımlılığı riski taşıyan gençlerin sosyal uyumlarını güçlendirmeye, yaşam standartlarını iyileştirmeye, toplumla bütünleşmesine katkı sağlamaya, gençleri ikili ilişkilerde ve toplumsal ilişkilerde psikolojik-sosyal yönlerden destekleyerek daha sağlıklı ruh yapısına sahip bireylerin yetiştirilmesine yönelik bir projedir. Bu bakımdan, çalışmanın başarısında madde bağımlısı gençlerin ve çocukların ilçede belirlenen eğitim alanında eğitimler verilecek. Eğitimlerin yanı sıra sosyal uyum sağlamaya ve kişilerin kendi yeteneklerini keşfetmelerine, özgüvenlerini arttırmaya yönelik faaliyetler gerçekleştirilecektir” dedi.

Program daha sonra Ak Parti Genel Merkez Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül ve diğer protokol üyelerinin yaptıkları konuşmalarla sona erdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 11:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim kayap
Selim kayap - 9 yıl Önce

Lütfen haberlerinizi yaparken uydurmaktan vazgeçin, şanlıurfalı eğitimci ve sn.davutoğlunun danışmanlarından dediğiniz kişinin bahsettiğiniz sıfatlarla alakası yoktur,yalan yanlış haber yapmayın

SIRADAKİ HABER

banner195