Title of a News Article

Urfa’da uyuşturucu tacirlerine darbe

Urfa’da uyuşturucu tacirlerine darbe
banner206
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri yaptıkları operasyonda 32 kilo esrar maddesi ele geçilirken, olayla ilgili K.A. isimli şahıs gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüz, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü çalışma alanına giren faaliyetlerin deşifre edilmesi ve suçun ortaya çıkarılarak suça iştirak edenler ve suç delillerinin adli makamlara sevkinin sağlanabilmesi, suç meydana gelmeden önlenebilmesi amacıyla yapılan operasyonlarda; 01.04.2016 günü bir araçta yapılan aramada toplam 32 kilo ESRAR maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili K. A. İsimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Operasyon neticesi yakalanan şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan gerekli tahkikata başlanılmış olup, yasal işlemlerin ardından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak Uyuşturucu Madde Ticareti yapan suç örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürütülen ve birçok suç yapılanmasının çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır.” İfadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142