Title of a News Article

Urfa’dan yeni bir yıldız doğuyor

O Ses Türkiye Yarışmasında ilk iki turu başarıyla geçen Şanlıurfalı Üniversite Öğrencisi Halil Akıl, güzel sesiyle dinleyenlerden takdir topluyor. Adım adım finale yürüyen Akıl, hedefinin albüm çıkarmak olduğunu söyledi. 

UĞUR BUDAK
İbrahim Tatlıses, Ferhat Göçer, Müslüm Gürses gibi ünlü sanatçıları bağrından çıkaran Şanlıurfa’dan  bir yıldız daha doğuyor. İstanbul’da yaşamını sürdüren Karakeçili Aşiretine mensup Urfalı Halil Akıl,

Acun Ilıcalı'nın sunduğu ‘O Ses Türkiye’ isimli yarışma programına katılarak, söylediği parçalarla adından söz ettirmeye başladı. Ünlü Sanatçılar Ebru Gündeş, Hadise, Gökhan Özoğuz, Mazhar Alanson, Özkan Uğur’un jürilik yaptığı programın ilk turunda Ünlü Türkücü Özcan Deniz’in ‘Dön Desem’ parçasını seslendiren Halil Akıl, sesiyle dinleyenleri büyüleyerek bir üst tura geçmeye hak kazandı. ‘Hadise’nin takımını seçen Akıl, bir sonraki turda ise yapılan düelloda rakibini eleyerek bir üst tura daha yükseldi. Adım adım finale doğru yürüyen ve sesiyle dinleyenleri mest eden Üniversite Öğrencisi, önümüzdeki haftalarda düzenlenecek iki turu da başarıyla geçmesi halinde SMS oylamasına kalacak.

 

Akıl “Finale kalmak istiyorum”

Akıl, Urfastar’a yaptığı açıklamada, beğeniyle izlenen ‘O Ses Türkiye’ yarışma programında finale kalmak istediğini söyledi. Yarışmada ilk iki turu geçmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Akıl, “Önümüzdeki programları da başarıyla bitirerek finale kalmayı planlıyorum” dedi.

Sesini tüm Türkiye’ye duyurmak için bu yarışmaya çıktığını dile getiren Akıl, “Yarışmadaki başarımdan dolayı herkes beni tebrik ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve her zaman desteklerini bekliyorum. Yarışmadaki bu başarımı ileride albüm çıkararak sürdürmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 14:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 9 yıl Önce

başarılarının devamını dilerim kardeş

SIRADAKİ HABER

banner195