Title of a News Article

Urfalı başkandan FETÖ’yle ilgili şok iddia

.

Urfalı başkandan FETÖ’yle ilgili şok iddia
banner206

FETÖ'nün bazı hazırlıklar içinde olduğunu söyleyen aslen Şanlıurfalı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Vatandaşın pek çoğu kendine, çoluğuna çocuğuna pompalı tüfek almış" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ'nün ikinci bir darbe için 800 askeri beklettiğine dair çıkan haberlere ilişkin twitter'dan açıklama yaptı.

Melih Gökçek, Türkiye'de ikinci bir darbenin mümkün olmadığını söyledi. Nedenini açıklayan Gökçek, "Bu millet birinci darbeyi elinde bırakın silahı, sopa bile olmadan sadece tükürükle boğdu. Ben ilk Tweet'imi 15 Temmuz akşamı; Hadi sokağa, FETÖ'cüleri tükürükle boğmaya diye atmıştım. Gerçekten millet FETÖ'cüleri tükürükle boğdu." dedi.

 

"SUBAY KALKIŞSA ER KARŞI ÇIKAR"

Subayların bir kalkışma içinde olsa erlerin buna karşı çıkacağını söyleyen Gökçek, "Çünkü 15 Temmuz'a katılan milyonların bir çoğu bugün erat. Yani darbe nedir bilirler. İnan olsun orada darbecileri indirirler." ifadelerini kullandı.

 

"VATANDAŞ ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA POMPALI TÜFEK ALMIŞ"

Melih Gökçek açıklamalarına şöyle devam etti: "Hadi binde bir ihtimal sokağa çıktılar. Bu kez halk deneyimli. Vatandaşın pek çoğu kendine, çoluğuna çocuğuna pompalı tüfek almış. Yapılan iş doğru değil ama realite bu. Bu kez darbe teşebbüsü kanlı olur ve halk affetmez. Sokağa çıkacak darbeci aklını peynir ekmekle yemedi. Üçüncüsü her yerde tedbir alındı. Uçak veya helikopterler hemen vurulup indirilir."

 

"FETÖ'CÜLERİN BAZI HAZIRLIKLARI VAR"

"Onun için Türkiye'de Allah'ın izniyle darbe filan yapılamaz. FETÖ sırf kendi kitlesini ayakta tutmak için üfürüyor, o kadar. FETÖ'cülerin bazı hazırlıkları var. Eğer programcılar bunun ne olduğunu sorarlarsa cumartesi TV'lere çıkacağım."

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 08:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
ankaradaki urfalı
ankaradaki urfalı - 7 yıl Önce

urfa ile yakından uzaktan ilgisi olmayan birini urfalı diye yazmanız çok ayıptır..yapmayın bu adam urfalılardan nefret eder..

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142