Title of a News Article

Vatandaşa moral veren tek Vekil...

Vatandaşa moral veren tek Vekil...
banner206

Türkiye'nin PYD/PKK terör örgütüne yönelik başlattığı Barış Pınarı harekatının ilk gününde büyük bir gerginlik yalayan Akçakale ilçesinde bulunan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan Vatandaşlara adeta moral kaynağı oldu. Türkiye ve Dünyanın gözünün çevrildiği Şanlıurfa'da ki gelişmeler üzerine bu sabah Şanlıurfa'ya gelen Özcan, gece saatlerine kadar Akçakale ilçesinde kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün akşam saatlerinde başlayan Barış Pınarı harekatı sonrası bugün Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi başta olmak üzere, Ceylanpınar ve kısmen de olsa Birecik ilçesi haraketli ve korku dolu saatler yaşadı. 

Terör örgütü tarafından atılan roketler ard arda Akçakale ilçe merkezine düştü. Sabah saatlerinde seçim bölgesi olan Şanlıurfa'ya gelen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan panik havasının hakim olduğu saatlerde ilçede bulunması ve yaralı vatandaşları hastanede karşılaması ve yakından ilgilenmesi takdirle karşılandı. 

İlçede çok sayıda vatandaşın tedavilerini yakından takip eden Milletvekili Özcan, yetkililerden ise sık sık bilgi aldı.

Hastalarla bire bir yakından ilgilenen Özcan, kısa bir açıklama yaparak şunları ifade etti PKK/PYD’nin sivillere yönelik yaptığı roketli saldırı sonucu yaralanan kardeşlerimizi Akçakale Devlet Hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Şükürler olsun can kaybı yok.. Şanlıurfa olarak tüm bölücü terör örgütlerine karşı bir ve beraberiz. 

Öte yandan, Şanlıurfa Milletvekillerinin bölgede olmaması eleştiri konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195