Title of a News Article

Urfa heyetini misafir etti

Urfa heyetini misafir etti
banner206
25 yıl önce  memleketi Şanlıurfa'dan ayrılarak Eskişehir'e gelerek ciğer kebabı üzerine küçük bir dükkan açan Aziz Karagöz, bugün Eskişehir'in en meşhur mekanı olmayı başardı. 


Eskişehir'in gözdesi haline gelen ve günün  sadece belli saatlerinde hizmet veren Ciğerci Aziz Usta, adeta yok satıyor. Dev bir restorant kurarak Eskişehirlilere hizmet veren Aziz Usta, bugünlere gelmenin mutluluğunu yaşıyor. 


Kardeşleriyle birlikte yürüttüğü ciğerci Aziz Usta ocakbaşı restorantı 7/24 yoğun ilgi gören ve tüm ürünlerini Memleketi Urfa'dan getirten Aziz Karagöz, buraya gelen misafirleri tarafından takdir topluyor.

Bin kişi kapasiteli, otantik bir o kadar da tarih andıran işletme  Aziz Usta ocakbaşı restorant, bugünlerde Eskişehirlilerin uğrak noktası. 


Urfa heyetini misafir etti


Bir dizi temaslar için Eskişehir'e giden Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Şanlıurfa OSB Müdürü Yunus Emre Aksu, Ticaret Ve Sanayi Odası meclis Başkanı Mustafa Taş, OSB Müteşebbis Heyeti Üyesi iş Adamı Mithat Arhan, Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Askon Urfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Ciğerci Aziz Ustaya uğrayan ciğer kebabı yediler.



Ciğerci Aziz Usta tarafından misafir edilen heyet, Urfa'yı aratmayan görüntüler yaşadılar. Ciğer, kuşbaşı, patlıcanlı acılı kebapların ve tatlıların ikram edildiği ocakbaşında güzel sohbetler gerçekleşti.

Ciğerci Aziz Usta, Urfalı hemşerilerini burada ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. 


Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2017, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195