Title of a News Article

50 kişili yönetime rekor başvuru

50 kişili yönetime rekor başvuru
banner206

Yarın Şanlıurfa Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan AK Parti Şanlıurfa İl Kongresi öncesi, Türkiye genelinde bir ilk yaşandı. 50 kişilik yeni yönetim listesine girmek isteyenlerin başvurusu sayısı, duyanları şaşkına çevirdi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının yarın yapılacak olan 5. kongre öncesi, yönetime girmek isteyenlerin sayısı Türkiye genelinde bir rekora imza attı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılacağı yarın ki kongre öncesi, Şanlıurfa GAPTEAM'da kulisler yapılmaya başladı. Bakan Faruk Çelik öncülüğünde İl Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Yusuf Eğilmez yarınki kongrede verilecek olan liste için toplantı haline geçti. İl yönetimine girmek için 350 başvuru yapıldı, bunların birçoğu ise genel merkez tarafından elendi. GAPTEAM'da bir araya gelen Bakan Çelik ve beraberindekiler, yarın ki listenin oluşması adına olağan bir toplantı gerçekleştiriyor.

Yarın yapılacak olan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı 5. kongresine Bakan Faruk Çelik'in yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kalkınma Bakanı Cevdet yılmaz, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Süleyman Soylu ve Nurettin Nebati'de katılacak. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2015, 14:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
halil
halil - 9 yıl Önce

Inşallah hayırlısı olur

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142