Title of a News Article

AK Parti önünde coşkulu kutlama

 AK Parti önünde coşkulu kutlama
banner206

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi Şanlıurfa’da büyük sevinçle karşılandı. AK Parti İl Başkanlığı önüne giden yüzlerce kişi, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasını kutluyor. Davul zurna eşliğinde devam eden kutlamalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

AK Parti Yusuf Eğilmez’in konuşmasının ardından söz hakkı alan Başkan Güvenç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunun açık olması dileğinde bulundu. “Filistin’de anne karnında katledilen bebeğe, Musul’da, Erbil’de, Şam’da, Bağdat’ta ezilen tüm Müslümanlara kutlu olsun, selam olsun” diyen Güvenç, konuşmasında şunları kaydetti;

“Bu zafer bir medeniyetin zaferidir, bu zafer inancımızın zaferidir, bu zafer İslam coğrafyasında inanışın, dirilişin zaferidir, hayırlı olsun. Bu zafer barış isteyenlere, bu zafer kardeşlik isteyenler, bu zafer özgürlük isteyenlere, bu zafer inancını rahatça yaşamak isteyenlere, bu zafer kültürünü rahat yaşamak isteyenlere, bu zafer kısaca bu coğrafyada yüzyıldır bugünü bekleyen herkese kutlu olsun, mutlu olsun. Gün Allah’a hamd etme günüdür, gün şükür günüdür. Bu zafer sandığa giden herkese mübarek olsun.”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Abdulkerim Gök,i Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un da katıldığı kutlamalar, havai fişek gösterisi ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195