Title of a News Article

Arınç'tan Urfalı Başkan'a sert cevap!

Arınç'tan Urfalı Başkan'a sert cevap!
banner206
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı. Arınç, açıklamasında kendisini sert sözlerle eleştirerek istifasını isteyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Urfalı Melih Gökçek'e de cevap verdi.  Arınç, açıklama yapacağını Twitter'dan duyurmuştu.

Arınç'ın açıklamalarından satır başları:
AB Bakanı Volkan Bozkır, AB ile ilgili gelişmeleri Sayın Başbakanımıza sundu. Sayın Başbakanımız seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu, bilgiler sundu. 

SORU&CEVAP
*Melih Gökçek sizin istifanızı istedi? Ne diyorsunuz?

Cumartesi ve Pazar günü konuşmalar yaptı. Basın organları Cumhurbaşkanımız ve Başbakan araasında gerilim olduğuyla ilgili yazılar yazıldı, terbiye dışı yorumlar geldi. Biz yeni siyasetçi değiliz. Ülke meselelerine yorum katmayız. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızla hukukumuzun yıllar öncesine dayanığını herkes bilmektedir.  Duygusal polemiğe girecek tiynette değiliz. Nezaketsizlik yapmayız. Sayın Cumhurbaşkanı ile hukukumuz dava arkadaşlığıdır, kardeşilk hukukumuzdur.

Benim yaptığım açıklamalarda polemik göremezsiniz.. Ben hükümetin bir üyesiyim. Hükümetimi belli konularda elbette savunurum. Yanlış anlamalara yol açabilecek eksik bilgileri tamamlamak da benim görevim olurBenim sözlerimi o hiçbir zaman yanlış anlamaz. Çözüm süreci konusunda Cumhurbaşkanımıza yeterli bilgi veremediysek kusuru kendimizde ararız.  Ben cam gibi adamım. Önüm arkam birdir. Kimsenin adamı değilim. Kimsenin çantasını taşımadım.  Ben gençliği, evlatlarımı bu iş için harcamış insanım. Her sözümün arkasında bir şey aranmasın.

 

Konuşmalar öncesi Davutoğlu'yla görüştünüz mü?

Sayın Ahmet Davutoğlu tamamen masumdur. Bu görüşlerimden kendisinin haberi yoktur. Perşembe ve Cuma günleri Başbakan'la görüştük ancak seçimlerle ilgili görüştük.

Gökçek, benimle ilgili tweetler atmış. Artık istemiyoruz demiş. Bunlar terbiyesizce bir yorumdur. Nasıl cevap verelim sözlerine kaale almayın dedim. Gökçek kim siz kim dedim. O haysiyetsiz bir insandır. Beni istifaya etmek senin haddin değil. Gökçek'le ilgili 8 Haziran'dan itibaren ömrüm yeterse konuşmak isterim. Seçim öncesi gerginlik çıkarmak istemiyorum.

Biz kimin havlayacağını iyi biliriz.

Gökçek, bakın sayın demiyorum. Biliyorum bir yerlere  yaranmak istiyorum. Gökçek, oğlunun vekilliğini garantilemek istiyor.

Ahmet Hakan, Gökçek'ten daha haysiyetlidir, daha onurludur. Haber 7'deki süreçten beri tanırım.

Gökçek, paralel yapıya Ankara'yı paralellere parsel parsel satmıştır. Çok zor seçimi kazandıktan sorna birilerine yaranmak için paralel yapıya savaç açmış görünmektedir.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195