Title of a News Article

Demirkol destek turunda...

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, bu akşam yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam etti. Destek turuna çıkan Demirkol gittiği ev toplantılarında büyük bir coşkuyla karşılandı.

8 günden daha az bir zamanın kaldığı yerel seçimlere hazırlanan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı ve İlçe Teşkilatı hız kesmek bilmiyor. Seçim çalışmaları süresince mahalle seçim bürosu açılışları, esnaf gezileri, ev toplantıları vb. gibi ziyaretleriyle çalışmalarına devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ve beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma bu akşamda çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Kısas Beldesinde Milli Oğulları ailesi olarak tanınan ve Aile Reisi Mehmet Konak tarafından Demirkol’a destek verme adına bir toplantı gerçekleştirildi. Ev toplantısına olarak belirtilen toplantıya yaklaşık 200 kişi katıldı. Burada büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Adayı Fevzi Demirkol, yaklaşan 30 Mart öncesi destek istedi. Kısaslı aileler ise Demirkol tam destek verdiklerini dile getirdiler.

Buradaki programın ardından Suruç’un önde gelen aşiretlerinden birisi olan Dınna Aşiretine bağlı Hacı Hıdır Ailesi mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol buradan da tam destek aldı. Ardından Öncel Ailesi Derneği mensuplarıyla bir araya geldi.

Yoğun bir akşam geçiren Başkan Adayı Fevzi Demirkol son olarak seçim Haliliye Bölgesindeki seçim bürolarını gezerek buradalarda vatandaşlarla bir araya geldi. Gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Demirkol, yerel seçimlerde rekor oy patlamasıyla çıkmak istediklerini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 01:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142