Title of a News Article

Bakan Çelik’ten Urfaspor’a moral

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfaspor Tesisleri’ni ziyaret ederek, yönetim ve futbolcularla bir araya geldi. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunan Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfaspor Tesislerini ziyaret ederek, ligin son maçında bugün Kayserispor ile oynayacak olan Şanlıurfaspor’a moral verdi. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri Maruf Güneş, Mehmet Çavuş, Nihat Kırmızı, Kemal Süt, İsmal Bağıban ve Süleyman Aksu  tarafından kapıda karşılanan Bakan Çelik, daha sonra yemek salonuna geçerek burada yöneticilerle birlikte kahvaltı yaptı.

 

Çelik’e plaket ve forma verildi  

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, takımlarına yaptıkları desteklerden dolayı Bakan Çelik’e teşekkür plaketi takdim etti. Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ise, üzerinde futbolcuların imzası bulunan ve Bakan Çelik’in memleketi olan Artvin’in plakası olan 8 numaralı Urfaspor formasını Çelik’e hediye etti. Teknik Direktör Osman Özköylü ve futbolcularla sohbet de eden Çelik, kendilerine Kayserispor karşısında başarılar diledi.

Bakan Faruk Çelik, burada yaptığı açıklamada, 4 yıldır Şanlıurfa’da olduğunu anımsatarak, “Şanlıurfa’yı sevmenin yanı sıra Şanlıurfaspor da bizim sevdamız oldu.  Önemli ve güzel günler geride bıraktık, sıkıntılı günleri de geride bıraktık. Şanlıurfaspor bugün çok kritik bir eşikte, bugün eğer Play-Off imkânını yakalarsak ben önümüzün daha açık olduğu inancı içerisindeyim. Futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz inşallah bugün galibiyetle ayrılacaklardır. Tabi gözlerimiz GAP Arena’dayken kulaklarımızda diğer statlarda olacak” dedi.

Bakan Çelik, daha sonra Şanlıurfaspor’lu futbolcular, teknik heyet ve futbolcularla toplu fotoğraf çektikten sonra tesislerden ayrıldı. ,

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195