Title of a News Article

Beklenen açıklama Çiçek'ten geldi

Beklenen açıklama Çiçek'ten geldi
banner206

63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, Urfaspor’un GAP Arena’nın sahasının bozuk olmasından dolayı ilk hafta Elazığ’da oynayacağı maçta takımlarını yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in ilk haftasında Adanaspor’u ağırlayacak. Sarı-Yeşilliler, GAP Arena Stadyumu’nda saha zemininin kötü bir duruma gelmiş olması nedeniyle Adana maçını Elazığ’da oynayacak. 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, Sarı-Yeşilli ekibi Elazığ’da da yalnız bırakmayacaklarını belirtti.

Çiçek, Urfastar’a yaptığı açıklamada, “Takımımız, nerede oynarsa oynasın bizim için fark etmez, biz gider her zaman olduğu gibi yine desteğimizi  veririz. Bunun için ligin ilk maçında takımımızı Elazığ’da yalnız bırakmayacağız. Şampiyonluk parolasıyla çıkılan bu yolda Urfaspor’umuza büyük destek vereceğiz.Her sezon olduğu gibi bu sezonda gerek iç saha olsun gerekse de dış saha olsun tribünlerde yerimizi alarak, centilmen bir şekilde takımımızın yanında olacağız” şeklinde konuştu.

GAP Arena’nın saha zemininin bozulmasından dolayı üzüntü duyduklarını da dile getiren Çiçek, “Sorumluların derhal harekete geçerek, bu sorunu çözmelerini bekliyoruz” diye ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 01:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195