Title of a News Article

MSK Urfa’nın rakipleri belli oldu

.

MSK Urfa’nın rakipleri belli oldu
banner206

MSK Urfa Bayan Basketbol Takımının da mücadele edeceği Türkiye Kadın Basketbol Ligi 2015-2016 sezonu F Grubu Fikstürü belli oldu. Play-Off’ta ilk 2’ye girerek 8’li finallere kalmak isteyen MSK Urfa, finalleri de şampiyonlukla tamamlayıp 1. Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

 

UĞUR BUDAK

Kurulduğu ilk yılında harikalar yaratan MSK Kulübü, voleybolda 3. Lig’e yükselmesinde başarısını basketbolda da sürdürmek istiyor. Ahmet Gökhan Gökmen’in kulüp başkanlığını yürüttüğü ve Baş Antrenörlüğünü Atilla Keskin’in yaptığı MSK Urfa Bayan Basketbol Takımının Play-Off’ta oynayacağı rakipleri belli oldu. Türkiye Kadın Basketbol 2. Ligi C Grubunu 19 puanla 2. Sırada bitirerek Play-Off’lara kalmayı başaran Memleket Spor (MSK Urfa, çekilen fikstür sonucunda F Grubu’nda mücadele edecek.

 

MSK Urfa’nın rakipleri İzmit Belediye, Urla Pera, Bayraklı Belediye, Antalyanın Yıldızları ve Eskişehir Gelişim Takımları oldu. 10 Haftalık periyottan oluşan müsabakalar, 11 Mart ile 1 Mayıs tarihleri arasında oynanacak. MSK Urfa, ilk maçını sahasında Antalyanın Yıldızları ile yapacak.

 

İlk 2’ye giren 1. Lig’e yükselecek

Bu arada Play-Off maçları D, E ve F isimlerinde 3 grupta puan sistemine göre oynanacak. Karşılaşmaların sonucunda gruplarında ilk 2’ye giren takımlar ve gruplarını 3. Sırada tamamlayan en iyi 2 takım 8’li finallere kalmaya hak kazanacak. 8’li finaller 4 Mayıs’tan itibaren Muğla’da oynanacak. Puan sistemine göre birer devreli oynanacak finalleri ilk 2 sırada tamamlayan takımlar, 1. Lig’e yükselecek.

 

Destek bekleniyor

Şanlıurfa’da kurulduğu ilk yılında Play-Off’lara katılmaya hak kazanan MSK Urfa Bayan Basketbol Takımı, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ilçe belediyeleri başta olmak üzere tüm sporseverlerden destek bekliyor. Play-Off grubunun en iddialı takımları arasında yer alan MSK Urfa, 3 takviye daha yaparak 1. Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195