Title of a News Article

Ogün Temizkanoğlu; Şans bizden yana değildi

.

Ogün Temizkanoğlu; Şans bizden yana değildi
banner206

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, oyuncularının iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, “Bireysel hatalardan kaynaklanan bir mağlubiyet aldık. Şans bizden yana değildi” dedi.

TFF 1. Lig’in 24. haftasında Şanlıurfaspor, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyetten dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Ogün Temizkanoğlu, “Bireysel hatalardan kaynaklanan bir mağlubiyet aldık. Oyuncularım yüreklerini ortaya koydu. Ama şans bizden yana değildi. Fakat gelecek için şunu söyleyebilirim ki; Şanlıurfaspor layık olduğu yere gelecektir. Bazı pozisyonlarda hakem rakip lehine avantaj kullandı. Penaltı pozisyonu bana göre tartışılır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 23:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tc
Tc - 7 yıl Önce

Urfa spor kazanacağı maçı rakibe hediye etti

Mehmet avcı
Mehmet avcı - 7 yıl Önce

Ogün hoca Şanlıurfa ya hoş geldi sefa getirdi ama velakin Şanlıurfa spor kümeye gidiyor hocanın kaç takım çalıştırdığı kaç yıllık tecrübesi var bilen varmı Allah için söyleyin Bana hane lisansı ne zaman çıkacak ne zaman oynayacak yazıklar olsun size bu takımı emanet edenlere

SIRADAKİ HABER

banner195