Title of a News Article

Şimşek rotayı çizdi

.

Şimşek rotayı çizdi
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, pazar günü oynayacakları Adanaspor maçından galibiyetle ayrılarak lige 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

ABDÜSELAM YAVUZ
PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, 2015-2016 futbol sezonunun ilk haftasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Yeşilliler, Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde sürdürdüğü çalışmalarını galibiyet üzerine yapıyor. Şanlıurfaspor, 16 Ağustos Pazar günü saat 22.00'de GAP Arena Stadyumu'nda oynayacağı Adanaspor maçını kazanarak lige mutlu başlamak istiyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek de, Adanaspor maçını kazanarak lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Lige güçlü bir kadro ile başlayacaklarını vurgulayan Şİmşek, "Geçen sezon istediğimiz başarıyı elde edemedik. Yeni sezonda hedeflediğimiz başarıya ulaşabilmek için yoğun çaba harcıyoruz. İnşallah yeni sezona mutlu başlayacağız ve sezonu mutlu kapatacağız" dedi.

Ligin ilk haftasında oynayacakları Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Şimşek, Adana maçını kazanıp lige güzel başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Şimşek, transfer çalışmalarının devam ettiğini de kaydederek, "Belki 3 futbolcu daha transfer edebiliriz. Bizler güçlü bir kadro oluştururken, Urfalı iş adamlarından da destek bekliyoruz. Gerek iş adamlarımızın gerekse de taraftarlarımızın vereceği destekle yeni sezonu mutlu kapatmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2015, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195