Title of a News Article

Urfaspor ateşle oynuyor

.

Urfaspor ateşle oynuyor
banner206

Lige 8 haftadır galip gelemeyen Şanlıurfaspor, iyice küme düşme potasına yaklaştı. Şanlıurfaspor taraftarlarını ‘Bu yıl küme mi düşeceğiz’ endişesi sardı.

TFF 1. Lig’de sezon başında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin desteği ile Kulüp Başkanlığına getirilen İş Adamı İsmail Bağıban ve yönetimi, deyim yerindeyse takımı küme düşme potasının eşiğine getirdi. Sezona başladığı Ünal Karaman ile istediği sonuçları alamayınca takımı Kemal Kılıç’a teslim eden Urfaspor Yönetimi, son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Adana Demirspor yenilgisini ile birlikte bu hocayla da yollarını ayırmıştı. Urfaspor Yönetimi, son olarak Ogün Temizkanoğlu’nu takımın başına getirirken, bu hoca da ilk çıktığı Yeni Malatyaspor maçından mağlup ayrıldı.

 

Urfaspor 14. Sıraya geriledi

 Ligde 8 haftadır galibiyet hasreti çeken Şanlıurfaspor, aldığı başarısız sonuçlarla birlikte 23 puanla 14. Sıraya geriledi. 20 Puanla ligin dibine demir atan Mersin İdmanyurdu’yla 3, 21 puanla 17. Sıradaki Bandırmaspor ile 2, 22 puanla 16. Sırada yer alan Samsunspor ile 1 ve 23 puanla 15. Sırada bulunan Büyükşehir Belediyespor’la da aynı puana sahip. Şanlıurfaspor’un küme düşme potasına düşmemesi için önümüzdeki hafta sahasında ağırlayacağı Sivasspor maçı büyük önem taşıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor’u yenmesi durumunda Urfaspor’un bu hafta küme düşme potasına girmeyeceği görülüyor. Aksi takdirde son 3 takım arasına kalabilir. Urfaspor, Sivasspor maçının ardından da kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu’na konuk olacak.

 

İşte Urfaspor’un kalan maçları…

TFF 1. Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor’u zorlu bir 10 hafta bekliyor. Sarı-Yeşilliler, kalan son 10 maçta kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu, Samsunspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi takımlarla da karşı karşıya gelecek.

Şanlıurfaspor, ligde bundan sonra sırasıyla Sivasspor, Mersin İdmanyurdu, Samsunspor, Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Altınordu, Balıkesirspor, Boluspor, Manisaspor, Elazığspor. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 12:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turgay T.
Turgay T. - 7 yıl Önce

Yılda 4 hoca 40 futbolcu gelsin gönderilsin.Toplama takım yapılsın.Futbol kültürü olmayınca taşıma suyla değirmen dönmüyor.Sonu Orduspor,Altay vs. amatöre kadar gider bu işin.

SIRADAKİ HABER

banner195