Title of a News Article

Suriyeli Öğrencilere Giysi ve Ayakkabı Yardımı Yapıldı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe girişinde bulunan ve geçen yıl Suriyeli misafir öğrencilerinin hizmetine açılan, Recep Tayyip Erdoğan Suriyeli Misafirler Eğitim ve Kültür Merkezinde eğitim ve öğretim gören öğrencilere yardım yapıldı.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte eğitim ve öğretim gören Suriyeli misafir çocuklarına kışlık giysilerden oluşan yardımlar yapıldı. Suriye’de yaşanan iç savaştan dolayı ülkelerini terk edip Türkiye topraklarına sığınan Suriyeli misafir çocuklarına Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe’nin katkılarıyla eğitim ve öğretim gören Suriyeli misafir öğrencilerine kışlık öğrenci giysileri, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.

Ceylanpınar Belediye Başkan vekili Şehmuz Bayır il Meclis üyeleri Mehmet Bayol, Yusuf Özkul’nun öncülüğünde Suriyeli misafir öğrencilere kışlık öğrenci giysileri ve ayakkabılarını giydirerek yardımlar yerinde yapılarak dağıtımı gerçekleşti.

Suriyeli misafirlere yapılan yardımın ardından açıklama yapan Ceylanpınar Belediye il Meclis Üyesi Mehmet Bayol, kendi çocuklarımızı nasıl kuşandırıp okula gönderiyorsak Suriyeli öğrencileri de aynı şekilde okula göndereceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195