Title of a News Article

Sokaklar parkelenmeye devam ediyor

Sokaklar parkelenmeye devam ediyor
banner206
 Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların özellikle kış aylarındaki çamurlu yol mağduriyetinin önüne geçmeyi hedefleyen ekiplerin hummalı çalışması sürüyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak Akşemsettin mahallesinde kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarıyla vatandaşların özellikle kış aylarındaki çamurlu yol mağduriyetinin önüne geçmeyi hedefliyor. Vatandaşların özellikle kış aylarında çamurlu yol mağduriyetini önlemek ve yaşam standartlarını yükseltmek isteyen ekipler, bu kapsamda çalışmalarına hız verdi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Akşemsettin Mahallesi 1631.1632.1633 ve 1634. Sokaklarda kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan kilitli beton parke taşı döşeme çalışması ile merkez mahallelere diğer yandan stabilize yol yapım çalışmalarıyla da kırsal mahallelere hizmet etmeyi  sürdürüyor. Belirlenen program ve vatandaşların talepleri doğrultusunda yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler vatandaşların da takdirini topluyor. Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle muhtarı ve vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür eden Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler,” Eyyübiye Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz. Yollarımız yapılıyor. Kendilerine ulaşır ulaşmaz onlar hemen gelip yollarımızı yapıyorlar. Allah kendilerinden razı olsun.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195