Title of a News Article

Karaköprüde toplu açılış...

Karaköprüde toplu açılış...
banner206
 Şanlıurfa'da çok sayıda tesisin toplu açılışı yapıldı. Karaköprü Güzelşehir bölgesinde bulunan çok amaçlı spor salonunda ki resmi açılış ve temel atma törenine GTHB Ahmet Fakıbaba, Vali Abdullah Erin, Karaköprü Belediye başkanı Metin Beydilli, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili adayı Gülender Zemzem Açanal, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve bazı bürokratlar ile bazı vatandaşlar katıldılar. 

Düzenlenen törende konuşan Vali Abdullah Erin, "Şanlıurfa'nın  son yıllarda önemli yatırımlar aldığını ve bugün açılışı yapılan tesislerle gençlerimize büyük önem verdiğimizi ifade etmek istiyorum "dedi.

Günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmalarının ardından Çok amaçlı spor salonu, 30 okulun temel atma töreni 10 adet aile  sağlık merkezi,ve sekiz adet acil servis istasyonunun açılışı yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 19:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdoğan
Erdoğan - 6 yıl Önce

Bana sordu neden Ak partiye küstün bende dedim sayın Vali ve protokol 15 Temmuz köprülerinin açılışını yaptılar. Malesef ki 15 Temmuz köprüsü yazısının üzerini kapatıp reklam panosu yaptılar. Akparti bana 15 Temmuz demesin.

SIRADAKİ HABER

banner195