Title of a News Article

Şura başladı...

.

Şura başladı...
banner206

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenecek olan Şehircilik Şurası, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bugün  başladı.

Ana teması "Şehircilikte Yeni Vizyon" olan ve 3 ay sürecek olan şura, 4 ana komisyonda çalışmalarını yürütecek. Şehircilik Şurası'nın ana başlıklarını ise "Şehirlerimizde Kimlik Planlama ve Tasarım, Kentsel Dönüşüm, Şehirleşme Göç ve Uyum, Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü" konuları oluşturacak.

Şuraya Ak partili Şanlıurfa BŞB Nihat Çiftçi yanı sıra, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan,Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol  'da katılanlar arasında yer aldılar. 
Bugün başlayan şurada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yapacak. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilecek şuraya ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm yasasında 5 yıllık süreçte uygulamalarda karşılaşılan sorunları, sıkıntıları, yanlışları aşabilecek bir formül üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195