Title of a News Article

Bankamatik kartı olanlara büyük kolaylık...

Bankamatik kartı olanlara büyük kolaylık...
banner206

Bankamatik kartı olan kişilere 40.000 TL ödeme yapılacak. Bankamatik kartınız varsa, bankalardan artık kredi almak çok kolay. 40.000 TL’ye kadar yapılacak bu ödemelerde banka müşterilerine hızlı sonuç verecek. 4 bankanın son dakika olarak yaptığı duyuru ile birlikte, bankamatik kartı olan ve bankalarda kredi notu yüksek olan kişilerin bu kredileri alacağı söylenmektedir. 4 bankanın ortak yaptığı bu kampanyada bankaların kendilerinin kredi politikalarına göre işlem yapılacak ve yine bankaların kendi faiz oranlarına göre krediler ödenecektir.

Akbank’tan 40.000 TL Ödeme

Eğer banka hesabınız Akbank ise, bankanın müşterisi olmanız durumunda internet bankacılığı üzerinden 40.000 TL kredi başvurusu yapabilirsiniz. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabilirsiniz. Banka üzerinden kredi alacak kişilere, uygun faizlerle kredi imkanı sağlanmaktadır. 40.000 TL kredi başvurusu Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapan kişiler, onay aldıklarında banka şubelerine gitmeden kredilerini hesaplarına atabileceklerdir. Akbank hesabı olan kişiler ayrıca SMS ile kredi kullanabilecektir. SMS ile kredi başvurusu yaptığınızda banka sizlere hemen kredi sonucu verecektir. SMS ile kredi başvurusu için KREDİ yazın boşluk bırakın ve TC KİMLİK numaranızı da yazarak 4425 numarasına gönderin. Kredilerde 5 dakika içinde sonuç gelecektir.

QNB Finansbank’tan 40.000 TL Ödeme

QNB Finansbank üzerinden 40.000 TL ödeme yapılacak. Banka kredi notu uygun olan kişilere, hemen onay verecek. 40.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler TC KİMLİK numarasını 5030 numarasına mesaj atabilir. Bu şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Denizbank 40.000 TL Nakit Kredi

Denizbank’ta SMS ile kredi imkanı sunuyor. Bankalarda kart kullanıyorsanız, KREDİM yazın boşluk bırakın ve TC KİMLİK numaranızı da yazarak 3280 numarasına gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. 40.000 TL’ye kadar kredi alacak kişilere banka hemen sonuç verecek ve bu sonuca göre onaylı kredi kullandırılacaktır. Denizbank’tan SMS ile kredi başvurusu yapanlar onay alırsa, kimlikle onaylı tutarı bankadan alabilirler.

TEB 40.000 TL Kredi

TEB bankası üzerinden de kredi alabilirsiniz. TEB bankası üzerinden SMS atarak veya bankanın internet sitesindeki başvuru formunu doldurarak işlem yapabilirsiniz. SMS ile kredi kullanacak olan kişiler, şartlara uygunsa hemen kredilerini kullanabileceklerdir. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılacak kişiler, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi başvurusu TC KİMLİK numarasını 4466 göndererek de kredi başvurusunda bulunabilirler. İlan365.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195