Title of a News Article

Urfalıların yüzüne konuşur gibi yazdı...

Urfalıların yüzüne konuşur gibi yazdı...
banner206

Türkiye'de aşılamada son sırada yer alan Şanlıurfa'yı 2 gündür paylaşımlarında dile getiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşı olunması yönünde bir kez daha uyardı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında başlatılan aşı çalışmaları tüm yurt genelinde sürüyor. Aşı sıralamasında ilk günden bu yana son sırada yer alan Şanlıurfa bir türlü ilerleme kaydedemedi. Son sırada yer alan Şanlıurfa'ya 2 iki gündür paylaşımlarıyla dikkat çeken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deyim yerindeyse aşı olmayan Urfalıların yüzüne konuşur gibi bir twit attı.

Samimi ve içtenlikle yazılan ifadelerinde, 'Günaydın Şanlıurfa. Bugün ilk doza karar verip, çok yüksek olan risk seviyemizi düşürelim. Haritada kırmızı tek iliz. Bu yalnızlık bile iyi değil!' diyen Bakan Koca'nın twiti birçok Urfalı tarafından rt yapılırken gelen yorumlar ise düşündürücü. 

Şanlıurfa'da, artan vaka sayıları karşısında halen toplumsal alanlar açık. Buradalar taziye evleri başta olmak üzere sosyal donatılarda sosyal mesafe kuralları vatandaşlar tarafından hiçe sayılmakta.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195