Title of a News Article

ŞUTSO MECLİS BAŞKANINI SEÇTİ...

özel haber

ŞUTSO MECLİS BAŞKANINI SEÇTİ...
banner206

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlık seçimini kazanan kişi yapılan seçimle belli oldu. FETÖ yapılanması ile adeta çalkalanan ve yönetimine kayyum atanan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis  Başkanlığı için bugün sandık kuruldu.

ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş'in cevazevinde olduğu için Meclis Başkanlığından düşürülmesinin ardından Meclis üyesi Mustafa Taş  yaklaşık 2 aydır Meclis Başkanlığını vekaleten yürütüyor. İlçe seçim kurulu kararı ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkanlığı seçime gitmek zorunda kaldı. 73 üyesi bulunan Meclisin başkanlık seçimine 67 üye katılım sağladı. Seçime daha önce 4 aday ile gidileceği açıklanmıştı, ancak seçime kısa bir süre kala 3 aday seçimlere girdi. 

ŞUTSO Meclis Başkan adayı Mustafa Taş 38 oy alarak Meclis Başkanı seçilirken, diğer adaylar Mehmet Yılmaz 20 ve Ahmet Sambur 9 oyda kaldılar.  Meclis üyesi Mustafa Şimşek'in divan başkanlığında tamamlanan seçimin ardından seçimi kazanan Mustafa Taş Meclis üyelerine teşekkür ederek, herkese eşit bir şekilde hizmet edeceklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195