Title of a News Article

AK Başkanlardan mesaj var

 AK Başkanlardan mesaj var
banner206

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İ. Halil Kızılelma, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Ramaza n Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların bayramını kutladılar.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İ. Halil Kızılelma, mesajında, toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımızın, insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, umutların yeşerdiği çok özel günler olduğunu belirterek, “Bayramlarda birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek, annelerimizin ve babalarımızın gönüllerini alalım. Çocuklarımızı, şefkate, merhamete muhtaç öksüz, yetimleri, yoksul ve kimsesizleri, evinde, yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı sevindirelim” dedi.

Kızılelma, mesajını şöyle sürdürdü;

“Bu duygu ve düşüncelerle, İsrail’in durmak bilmeyen katliamlarına maruz kalan başta Filistin olmak üzere bütün Dünya da barışın hâkim olduğu bayramlara erişmemiz dileğiyle, Urfalı hemşerilerimiz, ülkemiz ve bütün İslam Âleminin Ramazan bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.”

 

Badıllı; Bayrama buruk bir sevinçle giriyoruz

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı da, mesajında, “Mübarek Ramazan ayında Suriye ve Filistin'de Müslüman kardeşlerimizin gördüğü zulüm ve ölümlerden dolayı bayrama buruk bir sevinçle giriyoruz” dedi.

Bayramların, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliği tazeleme günü olarak yorumlayan Badıllı, “Mübarek Ramazan ayında Suriye ve Filistin'de Müslüman kardeşlerimizin gördüğü zulüm ve ölümlerden dolayı bayrama buruk bir sevinçle giriyoruz. Dünyanın çeşitli bölgelerinde varlık mücadelesi veren, kan ve gözyaşı döken tüm kardeşlerimizin acıları bizlerinde acısıdır. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde sıkıntıda olan tüm İslam alemi için dua edip, hayatını kaybedenler için rahmet diliyorum.

Bu duygularla başta Urfalı hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; zulümlerin son bulması ümidiyle tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Elgün’ün mesajı

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise, yayınladığı mesajında, hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini yaşamakta olduğumuzu söyledi.

Mesajında, “Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim” d,iyen Elgün, şunları kaydetti;

“Ramazan ayı boyunca kazandığımız güzel alışkanlıkları sürdürme, vazgeçtiğimiz kötü huy ve davranışlara bir daha asla dönmeme kararımızı yineleyelim. Sadece yakınlarımızı, eş, dost ve arkadaşlarımızı değil, kimsesiz çocuklarımızı, yaşlılarımızı, türlü dert ve hastalıklarla mücadele eden kardeşlerimizi de ziyaret ederek, bayramın sevinç ve mutluluğunu onlara da taşıyalım. Kapısına birinin gelmesini bekleyen, evinden uzak yaşayan, fakirlikten bayram kutlayamayacak durumda olan insanlarımızı ziyaret ederek, gönüllerini alalım ve bu mutluluğa onları da ortak edelim.

Bu duygular içinde başta Urfalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195