Title of a News Article

Bakan Soylu Urfa’da! Operasyonun detaylarını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu'nun detaylarını canlı yayında açıkladı. Bakan Soylu, 197 hedefin 182'sinin gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Soylu, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile birlikte Şanlıurfa'da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu'nun detaylarını paylaştı.

İşte Bakan Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar...

Bir operasyonla yaklaşık 600 ekip bir insansız hava aracı, bir helikopter ve 21 narkotik köpeği olmak üzere özel harekat unsurlarımız dahil bir operasyon gerçekleştirildi.

197 hedefimiz vardı, yaklaşık 4 aydır planlı projeli olarak takip edilen bir operasyondu. 182'si gözaltına alındı. Buradaki temel hedefimiz Türkiye'de hemen hemen her vilayetimizde hem uyuşturucu satışının organizasyonunu yapan, satışlarını yapan, torbacısından organizatörüne kadar her birinin ağlarını kesmektir. Adliyelerimiz, savcılarımızla bu mücadeleyi sürdürüyoruz.

Bu kökünü Kurutma Operasyonları çerçevesinde bütün dünyanın Avrupa'nın tamamının teslim olduğu uyuşturucuyu kendi sınırlarımız içinde mahkum edeceğiz. Şanlıurfa'da 3'üncü Kökünü Kurutma Operasyonu... Göreceğiz el mi yaman bey mi yaman. Devletin ciddiyeti, mücadelesini ve kararlılığını buradaki bu musibeti gençlerimize bulaştırmak ve buradan huzur ve sukünü ortadan kaldırmak isteyenlere kökünü kurutarak göstereceğiz.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2022, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195