Title of a News Article

Birecik teşkilatının desteğini aldı

.

Birecik teşkilatının desteğini aldı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Bingöl, Birecik ilçe başkanlığının düzenlediği ilçe danışma meclis toplantısında AK Partililerin tam desteğini aldı.

AK Parti Şanlıurfa ilçe teşkilatlarında dün ve bugün ilçe meclis toplantıları vardı. Birecik ilçesinde ki toplantıda ise seçim heyecanı yaşandı. Partililer seçim startını verdiler. Birecik ilçesinin danışma meclisine katılan AK Parti Milletvekili aday adayı İş adamı Ahmet Bingöl, meclis toplantısının yapıldığı salonda sevgiyle karşılandı.

Birecik ilçe Meclis toplantısı çıkışında  bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili day adayı İş adamı Ahmet Bingöl, aday olması ve seçilmesi halinde halk profilli ve millet eksenli bir siyasi çizgisinin olacağına dikkat çekti. AK Parti Milletvekili aday adayı Bingöl' neden aday adayı olduğu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bilgi ve birikimimizi ülkemizin hizmetinde sarf etmek, AK PARTİ teşkilatları, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla birlikte yeni ve büyük Türkiye'nin inşasında gönüllü bir nefer olarak çalışmak; hakim-i millet değil, hadim-i millet anlayışı ile siyaset yapmak, Türkiye'nin kültür politikalarına katkı sunmak, Türk dünyası ile ilişkilerimizi güçlendirmek, gençlik sorunlarına eğilmek, Urfa'nın siyasetine bir katkı sunmak, siyaset yoluyla milletimize hizmet etmek ve bu yolla gönülleri fethetmek gayesiyle, yine gönül verdiğim AK PARTİ'den Şanlıurfa milletvekili Aday Adayı oldum. Gayret bizden, destek sizden, takdir yüce Mevla'dandır. Bizim siyaset anlayışımızda halk profilli ve millet eksenli, teşkilatlarımızla uyumlu, güler yüzlü bir siyaset yapmak düşüncesi vardır. Dolayısı ile halkımızın, parti teşkilatlarımızın, kadın ve gençlik kollarımızın, sivil inisiyatifin onayını alarak siyaset yapmak en temel hedefimizdir. Genel merkezimizin ve sayın başbakanımızın da tasvip edeceği bir aday profiline sahip olduğuma inanıyorum. Bütün fikrimiz ve zikrimiz ile AK Parti politikalarını benimsiyor, bu politikalara katkı sunmak istiyoruz ve "Millet Eğilmez, Türkiye Yenilmez" diyoruz.  Güçlü Ekonomi ve Güçlü Demokrasi: İşte bu yeni ve büyük Türkiye İdeali hizmet aşkımızın mayasını oluşturacaktır. İşte bu düşünce ve ideallerle AK Partiden den Şanlıurfa Milletvekilli olmak için aday adayı oldum. "Birlikte çalışacağız, yüreğimizle başaracağız" diyorum" dedi. 


Birecik ilçe teşkilatının 2015 yılı ilk meclis toplantısında kendisine karşı gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür eden  Ahmet Bingöl 'Ak parti Birecik Danışma meclisi Toplantısı'na katıldık.burada partili arkadaşlarımızın bize olan sevgisi moral olmuştur. Başta İl teşkilat Başkanı Bahattin Yıldız ve ilçe.koordinatörü Sait Aydın, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve ilçe.Başakanı Müslüm Kaynarpınar'a teşekkür ediyorum'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195