Title of a News Article

Ceylanpınar'ın girişine modern park yapılıyor

.

Ceylanpınar'ın girişine modern park yapılıyor
banner206

 Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin koordineli çalışmaları kapsamında, 20 bin metrekarelik ilçe girişine yeni park çalışmalarına başladı.

Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Ceylanpınar ilçe girişinde başlattığı park yapım çalışmaları sürüyor. İlçenin girişini yeşil ve modern bir görünümüne kavuşturulması ve ilçe halkının yoğun olarak kullandığı piknik alanları arasında yer alan bölgede park çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Atık bir durumda olan ilçe girişini yem yeşil bir alanla süslemeyi hedefleyen Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin koordineli çalışmaları kapsamında yoğun çalışmalar harcanıyor.

Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan ve ilçenin gelişip güzelleşmesi konusunda çaba harcayan Ceylanpınar Belediyesi, 20 bin metrekarelik güzel ve modern bir park inşa ediyor. İçerisinde birçok faaliyetin yapılabileceği büyük bir alanda inşa edilecek olan yeni park, dinlenme yerleri, oturma grupları, yürüyüş yollarıyla ve sportif sahalarıyla önemli bir merkez haline gelecek. Birçok detayının önemle düşünüldüğü yeni park, ilçenin sosyal alanda daha da gelişmesini sağlayacak. Yeni parkın, peyzaj projesi kapsamında çalışmalar tamamlandı kilitli parke taşı çalışmalarına başlanıldı ve hızlı bir şekilde devam ediyor.

 

 

Başkan Atilla, “Sosyal Belediyeciliğin Gereğini Yapıyoruz”

Konuyla ilgili yazılı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Menderes Atilla, yapımına başlanan ve hızlı bir şekilde devam edilen parkın ilçenin sosyal alanda gelişmesine önemli katkı sağlayacağını belirtti. Göreve geldikleri günden itibaren Ceylanpınar’ın daha modern ve gelişen bir ilçe olması için büyük bir çaba gösterdiklerini söyleyen Başkan Menderes Atilla, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Ceylanpınar’ın sosyal ve sportif alanlarına ciddi önemler verdik. Verdiğimiz bu önemi de gerek birbirinden güzel parkları, gerekse sportif sahaları yenileyerek ve yenilerini yaparak gösterdik. Bugün, ilçemiz girişinde büyük öneme sahip olduğunu düşündüğüm yeni bir parkımıza Ceylanpınar Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak ortaklaşa çalışmalarına başladık. Parkımız, ilçe halkımıza gerek sportif, gerekse diğer aktivitelerde kullanabileceği bir alan yaratacak. 20 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak olan parkımızda yeşil alanlar, sportif alanlar, mesire alanları, yürüyüş yolları, oturma grupları, oyun alanlarıyla ilçe halkımıza önemli bir hizmet vermiş olacak ve Ceylanpınar’ımıza önemli bir parkı daha kavuşturmuş olacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195