Title of a News Article

Çiftçi; Türkiye yeni bir döneme giriyor

.

Çiftçi; Türkiye yeni bir döneme giriyor
banner206

Türkiye Gençlik Teşkilatı (TGT) tarafından tüm Türkiye'yi gezecek olan 'Evet Tırı' Şanlıurfa'da. Tırda yayınlanan Yeni Anayasa ile ilgili tanıtım filmini izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, emeği geçenleri kutlayarak, "Türkiye yeni bir döneme giriyor. Tüm Şanlıurfalıları Evet Tırı'na bekliyoruz" dedi.

16 Nisan tarihine kadar tüm Türkiye'yi gezecek olan Türkiye Gençlik Teşkilatı 'Evet Tırı' Rabia Meydanında konaklayarak yeni anayasa ile birlikte yaşanacak değişimleri en net şekilde halka aktarmaya başladı.

Bilinçli vatandaş profilini oluşturmak amacıyla yollara düşen organizasyonun Şanlıurfa durağında tırı ziyaret eden ve tanıtım filmini izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, çalışmada emeği geçen Türkiye Gençlik Teşkilatı yönetimine teşekkür etti.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ: HER GÜN BİR İLÇEDEYİZ

Büyükşehir Belediyesi kadrosu olarak Meclis Üyeleri ile birlikte kendilerinin de her gün bir ilçede yeni anayasa ile ilgili halk buluşmaları düzenlediklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Biz halkımızın gerçekleri bilmesini istiyoruz. Nelerin değişeceğini ve yeni Türkiye'nin nasıl bir doğrultuda yoluna devam edeceğini halkımıza anlatmak için sahadayız" dedi.

16 Nisan halk oylamasının ardından yepyeni bir Türkiye ile aydınlık yarınlara doğru daha hızlı bir şekilde ilerleyeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Türkiye Gençlik Teşkilatı, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması için güzel bir tanıtım filmi hazırlamış. Bu tanıtım filmi ile hem halkımız bilinçlendiriyor, hem milletimizin duruşu ile püskürtmüş olduğu 15 Temmuz darbe girişiminden başlayarak güzel bir şekilde bu süreç ifade edilmiş.

Bilmek ve bilinçli olmak çok önemli. Ülkemizin geleceği açısından bir rey kullanacağız. Onun için bilinçli birey olarak bunu bilmemiz gerekiyor. Zamanı olan tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin mutlak suretle bu tıra gelerek tanıtım filmini izlemelerini tavsiye ediyorum. Yine Türkiye Gençlik Teşkilatına bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Milletimiz her zaman liderimizin yanında olduğunu gösterdi. Her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına bastı. Artık Türkiye yeni bir döneme giriyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile daha güçlü ve daha da gelecek vaat eden bir Türkiye geliyor. Bunun anahtarını milletimiz güzel bir şekilde 16 Nisan'da açacaktır" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, tanıtım filmini izlemesinin ardından referandum çalışmalarına devam ederek kent genelinde çeşitli temaslarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195